Наверх

Тюнинг:

Автоспорт:

Мы в социальных сетях

LAND ROVER представляє новий тестовий автомобіль ELECTRIC DEFENDER на Женевському автосалоні.

4 марта 2013 Рубрика: Тюнинг автомобилей

  • Land Rover продовжує інноваційні інженерні розробки в області екологічних транспортних рішень.
  • Нульовий викид шкідливих речовин при збереженні легендарних позашляхових характеристик.
  • Інноваційна силова установка з 70-кіловатним електромотором і літій-іонною акумуляторною батареєю

Land Rover продовжує свій рух в авангарді британських інновацій і передових автомобільних технологій, представляючи сім нових моделей Electric Defender на Женевському автосалоні. Тестовий автомобіль має нульові викиди і зберігає при цьому потужні позашляхові здібності.Стандартний дизельний двигун і коробка передач замінені на 70-кіловатний (94 к.с.) електромотор з крутним моментом 330 Н-м, який працює від 300-вольтової літій-іонної акумуляторної батареї ємністю 27 кВт-год, що забезпечує пробіг більше 80 км.

 

При звичайній повільній їзді бездоріжжям заряд тримається до восьми годин. Акумулятор можна повністю зарядити за допомогою пристрою експрес-зарядки потужністю 7 кВт за чотири години, або за 10 годин за допомогою зарядного пристрою потужністю 3 кВт.

Електромобілі зберегли легендарну систему повного приводу Defender з блокуванням диференціалу. Оскільки електромотор забезпечує максимальним крутним моментом з початкових обертів, немає необхідності в коробці перемикання передач, і трансмісія складається з одноступінчатого редуктора з передаточним числом 2,7, який об'єднується з існуючою системою повного приводу Defender. В автомобілі також використовується модифікована версія системи адаптації до дорожніх умов Land Rover Terrain Response®.

Автомобілі були представлені Відділом передових інженерних розробок Land Rover після успішних випробувань електромобіля Leopard 1, створеного на базі Defender. Можливості автомобілів були випробувані в екстремальних умовах з нестабільною екологічною рівновагою для демонстрації умінь, недоступних традиційним дорожнім електромобілям. Одним з тестів було буксирування 12-тонного автопоїзда в гору з ухилом 13 градусів і подолання броду глибиною 800 мм.

 

«Інвестиції в інновації завжди були суттю нашого бізнесу, а наші інженери не покладаючи рук працюють над розробкою інноваційних технологій для створення екологічних транспортних рішень». - Зазначив Джон Едвардс, міжнародний бренд-директор Land Rover.

 
У повній відповідності з філософією Land Rover «Легка хода», плавний хід на малих швидкостях, забезпечуваний електричним приводом, робить автомобілі Electric Defender особливо придатними для подолання підйомів без непотрібного пошкодження поверхні.
Акумуляторна батарея важить 410 кг і встановлюється в передній частині Defender замість дизельного двигуна. Споряджена маса автомобіля на 100 кг більше базової версії Defender 110 і варіюється від 2055 кг до 2162 кг в залежності від типу кузова: пікап, жорсткий верх або універсал.


Всі основні компоненти електричного силового приводу, включаючи акумулятор, інвертор і мотор, мають повітряне, а не рідинне охолодження, що дозволило значно знизити масу і рівень складності, і як наслідок, підвищити надійність. Систему рекуперативного гальмування вдалося оптимізувати настільки, що при використанні системи контрольованого руху під ухил мотор здатний виробляти 30 кВт електрики. Оскільки акумулятор допускає дуже швидку зарядку без скорочення терміну життя, практично всю рекуперованих енергію можна відновлювати і зберігати. Таким чином, можна використовувати до 80% кінетичної енергії автомобіля в залежності від умов.

 

«Цей проект є тестовою лабораторією Land Rover і застосовується для тестування електромобілів навіть у найважчих умовах бездоріжжя», - зазначив Ентоні Харпер, голова дослідницького департаменту Jaguar Land Rover.

Незважаючи на відсутність планів по серійному виробництву позашляхового Electric Defender, пізніше в цьому році сім електромобілів надійдуть в експлуатацію для спеціалізованих служб.



Джерело:  “Віннер Імпортс Україна, ЛТД.”

Фотогалерея

Понравилась статья?

Контакты для прессы

По всем вопросам связанным с прессой обращайтесь в наш PR-отдел

Козловская Наталья

Начальник PR отдела

+38 (063) 020-13-29
n.kozlovskaya@auto-life.ua

Оформить заявку

Фотофакты

 

Календарь ближайших событий

Полный календарь событий »

Популярные новости

Награждение ФАУ: информация для приглашенных — 20 апреля 2024

Церемония состоится 17 февраля 2013 года в Национальном дворце «Украина» (Киев, ул. Большая Васильковская, 103).

Приглашение на участие в V этапе Кубка Украины по ралли-рейдам "Киммерийский тракт". — 20 апреля 2024

23-25 ноября в АР Крым состоится V этап Кубка Украины по ралли-рейдам "Киммерийский тракт". Приглашаем Вас принять вызов в очередной схватке за звания лучших гонщиков внедорожного спорта.

Видео с трассы. Киммерийский тракт 2012 — 20 апреля 2024

Видео с трассы. Киммерийский тракт 2012.

Архив новостей»